Jännärijoutsenet esittää:

Peilinlumetta

Imuroi ilmaiseksi koneellesi Jännärijoutsenten uusin jatkokuunnelma Peilinlumetta. Lähde mukaan kolmannelle lennollemme kokemaan pelottavia  ja koskettavia hetkiä omakotitalo Peilihovissa.

Joukko ihmisiä kokoontuu pelaamaan liveroolipeliä. Kaikki odottavat hauskaa ajanvietettä,  mutta toisin käy. Esiin pulpahtaa kysymys toisensa jälkeen: Miksi talon emännän silmät ovat aina täynnä murhetta? Miksi yksi pelaaja näyttää kiukkuiselta, toinen salakavalalta? Miksi pähkinäallergiaa potevan Lauran lääkekynä häviää? Kuka on tai oli talossa hiiviskelevä hunnutettu nainen?

Kuka ja mistä:

Jännärijoutsenet on näkövammaisista koostuva harrastajaryhmä.Työstämme jännityskuunnelmia ja julkaisemme ne netissä vapaasti ladattavina.

Peileissä on monien mielestä jotakin salaperäistä ja syntymäsokeille ne ovat puhdasta eksotiikkaa. Seuraa mukanamme peilien täyttämään taloon kokemaan Peilinlumetta, kaunista ja julmaa.

Kuuntele myös jännärijoutsenten aikasemat kuunnelmat Hävikkinaiset ja Kateuden talo.

© 2011 Jännärijoutsenet. Verkkosivujen ylläpitö: Näkövammaisten keskusliitto ry, Tiedonhallintapalvelut. Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus: Tmi Pekka Hänninen.