Kun yhden on lähdettävä

Imuroi ilmaiseksi koneellesi Jännärijoutsenten kuudes kuunnelma Kun yhden on lähdettävä, joka on kaksiosaisen kuunnelmasarjan toinen osa. Ensimmäinen osa on nimeltään Älä vihellä teatterissa. Kun yhden on lähdettävä on psykologinen trilleri ajankohtaisesta aiheesta: työttömyyden uhasta ja työpaikan ilmapiirin romahtamisesta.

Hilkka on kovapintainen liikenainen, jonka yritys tuottaa hyvin. Mitä tapahtuu, kun hän kertoo alaisilleen, että aikoo irtisanoa yhden heistä, mutta ilmoittaa lähtijän nimen vasta myöhemmin. Firman kaikkien naisten elämässä on ongelmia, joita työttömyys pahentaisi rajusti. Yksi heistä päättää taistella työpaikastaan ja ottaa avukseen kaikki keinot: kiusaamisen, pelottelun ja tarvittaessa väkivallan. Tilanne kärjistyy hyytävän nopeasti kohti murhia.

Kuka on toimiston paha henki? Jäävätkö työtoverit eloon? Tarvitaanko toimistossa yrmeää ammattipoliisi Järvelää tai nuorta harrastajasalapoliisi Kimiä?

Kuka ja miksi?

Jännärijoutsenet on näkövammaisten harrastajaryhmä, jonka jäseniä yhdistävät luomisen halu ja rakkaus kuunnelmaan. Joutsenten ensilento tapahtui marraskuussa 2007. Kun yhden on lähdettävä on kuudes jatkojännärimme.

Tervetuloa joutsenten uudelle lennolle!


Takaisin THP:n Kuunnelmat-sivun päävalikkoon.Tämä sivu on ladattu 473 kertaa.