Joutsenparvessa lentävät:

Anne Huttunen:

Hävikkinaisten käsikirjoittaja ja ohjaaja.
Kotirouva, päätoimena yli 30 häkkilinnun hoitaminen.

Kirjoittaa nettiin romanttisia jännityskuunnelmia. Kirjailijaesikuvia mm. Victoria holt ja Barbara Michaels. Näytellyt Näkövammaisteatterissa 25 vuotta. Kultaisimmat nuoruusmuistot liittyvät iltoihin, joina Yleisradio lähetti jatkojännäreitä. Löytänyt uudelleen "vanhat hyvät ajat" kuuntelemalla internetistä BBC:n kuunnelmakanavaa lähes päivittäin.

Riikka Hänninen:

Hävikkinaisten musiikin säveltäjä ja äänisuunnittelusta vastaava ohjaaja.
Laulunopettaja.

Laulaa, soittaa ja säveltää.ohjelmisto popista rockiin, kansanmusiikista laulelmaan - ja nurinperinkin laulaminen onnistuu. Tuttu kuunnelmista Kateuden talo ja Kuolleet eivät kirjoittele (katso etusivun linkki kateuden talo). Kuuluu sokeain kuunnelmaraatiin. On tykästynyt kaikkeen, mitä äänellä voi tehdä. Ylläpitää larppaamisella kykyään eläytyä erilaisiin roolihahmoihin.

Mira-Maria Håkansson:

Keikkalaulaja.
Ohjelmisto iskelmää, laulelmaa, gospelia, chansonia ynnä muuta. Esikoislevy Sinivalkoinen laulu.

Tuttu kuunnelmasta Kateuden talo. Rakastaa jännityskuunnelmia ja Knallia ja sateenvarjoa. Saa sokkopingiksestä potkua elämään yleensä ja luovuuteen erityisesti.

Satu Linna:

Kielenkääntäjä
Pääkieli englanti.

Tuttu kuunnelmasta Kateuden talo. Harrastaa kuorolaulua ja pöytälaatikkokirjoittelua. Sekä jännitysromaanit että -kuunnelmat ovat erittäin lähellä sydäntä.

Marianne Näränen

Kielenkääntäjä, pääkieli englanti
Urhea ensikertalainen mikrofonin ääressä.

Kirjoittanut ja näytellyt nauhalle monia yhden naisen pöytälaatikkokuunnelmia. Asuu Jyväskylässä, mutta into kuunnelmantekoon ajoi Helsinkiin harjoittelemaan ja äänittämään. Harrastaa pianonsoittoa ja on dekkarifriikki.

Markku Känninen:

Tekstinkäsittelijä
Vapaa muusikko. Instrumentit piano, haitari ja trumpetti.

Tuttu kuunnelmasta Kuolleet eivät kirjoittele (katso etusivun linkki Kateuden talo). Näytellyt Näkövammaisteatterissa 11 vuotta. Laulaminen kahdessa kuorossa on sopivaa vastapainoa kevyen musiikin soittamiselle. Kaihoaa vanhan ajan kuunnelmia ja jatkojännäreitä.

Marianne Tenhami:

Tulkkaa ja kääntää saksaa ja englantia, kouluttaa eri ammmatti- ja opiskelijaryhmiä näkövammaisten asiakkaiden kohtaamisessa, kirjoittaa lehtijuttuja ja hieroo koiria, hevosia ja ihmisiä.

Näytellyt Näkövammaisteatterissa 14 vuotta. Tuttu kuunnelmasta Kuolleet eivät kirjoittele (katso etusivun linkki Kateuden talo). Harrastaa laulua, uimista ja opaskoiran kanssa lenkkeilyä.

Tiina Mustonen:

Valmistunut sokeana lähihoitajaksi ensimmäisten joukossa.

Opastaa nyt vastavammautuneita näkövammaisia selviytymään arkiaskareista. Urhea ensikertalainen mikrofonin ääressä. Näytellyt näkövammaisten harrastajaryhmissä, kunnes perheen perustaminen tuli elämän ykkösjutuksi. Illat kuluvat kahta leikki-ikäistä lasta  hoivaten ja kuntopyörää polkien.

Iiris Brocke:

Laulaja ja lauluntekijä.

Levyt Unelmien tuli, Jumalten viinijuhla ja Kuningattaren keinu. Hävikkinaisten loppulaulun esittäjä. Tuttu kuunnelmasta Kuolleet eivät kirjoittele (katso etusivun linkki Kateuden talo) Asuu Kontiolahdella, mutta into kuunnelman tekoon ajoi Helsinkiin viikoittain harjoittelemaan ja äänittämään. Kuuluu sokeain kuunnelmaraatiin. J. R. R. Tolkienin Taru sormusten herrasta on hänelle ehtymätön ilon ja luovuuden lähde.

Tule mukaan pelottavalle lennolle. Meistä olisi kiva tietää, miltä lento kanssamme tuntuu. Palautetta voitte antaa vieraskirjaamme.